word fan

nieuws

Dossier: CES 2013 : Opnemen en streamen tegelijk met Samsung

Opnemen en streamen tegelijk met Samsung

De QF30 camcorder stelt je in staat om tijdens het filmen je beelden rechtstreeks naar je vrienden en familie te streamen.

Veel van wat ons zoal bezighoudt staat de dag van vandaag in het teken van sharen. Via sociale netwerksites delen we vanalles met onze vrienden: foto’s, nieuws, activiteiten en uiteraard ook filmpjes. Kan dit delen voor jou niet snel genoeg gaan, dan is de QF30 misschien iets voor jou.

Samsung gaat immers een samenwerking aan met Ustream, ‘s wereld grootste live interactief platform waarop je je content naar een onbeperkt publiek kan streamen. Via de ingebouwde wifi maak je verbinding met de dienst en kan je je filmpjes meteen op het internet zetten terwijl je ze filmt. Zo kan je de eerste stapjes van je kinderen of een voetbalwedstrijd van je favoriete ploeg meteen met je vrienden delen. Bovendien kan je het toestel gebruiken om in je huis een oogje in het zeil te houden terwijl je aan het werk bent. De live-beelden bekijk je dan via je persoonlijke Ustream-kanaal.

Gebruik je toch liever je vertrouwde sociale netwerken? Via de Social Sharing-functie upload je je favoriete filmpjes naar sociale netwerksites met één druk op de knop. De optie PC Backup maakt bovendien automatisch een back-up van je bestanden.

Wanneer de QF30 in onze winkels zal liggen en hoeveel die moet kosten, werd nog niet bekendgemaakt.

Meer nieuwigheden:
SAMSUNG
camcorder
Dossier: CES 2013 : Opnemen en streamen tegelijk met Samsung


Gepubliceerd op : 9 januari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: CES 2013

Van 8 tot 11 januari vond dit jaar de Consumer Electronics Show of CES plaats in het Amerikaanse Las Vegas. In dit dossier zetten we de belangrijkste productlanceringen op een rij.Dossier: CES 2013nieuws
Lancering cuizine.be
  • SmartMedia
    Iets oudere geheugenkaart, die meer dan waarschijnlijk zal opgevolgd worden door de XD-Picture Card.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Waarop letten bij de aankoop van een action cam?
Een action cam koop je niet zomaar. Wie zijn of haar sportprestaties en avonturen wilt filmen, houdt ...
meer tips
NIEUWSBRIEF