word fan

nieuws

Aiphone stelt videofoon met 7-inch scherm voor

De Vizocam Touch toegangscontrole komt met een extra groot scherm, waardoor je bezoekers nog duidelijker worden weergegeven.


Aiphone stelt videofoon met 7-inch scherm voor
Wie gebruikmaakt van een toegangscontrolesysteem, wil uiteraard duidelijk zien wie er precies aanbelt. De tijd dat deze apparaten uitgerust waren met kleine, onscherpe schermen ligt dan ook definitief in het verleden.

Het 7-inch (20 cm) beeld van de Vizocam Touch moet dan ook heel duidelijk weergeven wie er aan de deur staat. Om een idee te geven hoe groot het scherm wel is: het scherm van de iPad Mini tablet van Apple is slechts 0.9-inch groter dan dat op de Vizocam Touch.

Het scherm ondersteunt aanraakbedieningen, zodat je snel tussen allerlei menu’s kan bladeren. Het gebrek aan fysieke toetsen geeft het toestel ook een strakkere en moderne look mee.

De deurposten van Vizocam Touch-serie zijn uitgerust met een panoramische 170°-breedhoekcamera zodat blinde hoeken worden vermeden en wat dus voor meer veiligheid zorgt. Met de digitale Pan/Tilt- en zoomfunctie kan je bovendien op een gebied focussen voor meer detail.

Je kan er als gebruiker bovendien voor kiezen om de communicatie met de bezoekers via de hoorn of via de ingebouwde microfoon te doen. Tijdens een gesprek met de microfoon kan je altijd overschakelen naar de hoorn, ideaal wanneer er plots veel achtergrondgeluid opduikt.

Het systeem kan worden uitgebreid tot vier deurposten en acht binnenposten die onderling met elkaar in verbinding staan. Onderstaande richtprijs is de prijs voor een Vizocam 170° met inbouwdeurpost en geheugen, exclusief BTW.

JMS4AEDV KIT Vizocam 170° < € 1325
Meer nieuwigheden:
AIPHONE
videofoon
Gepubliceerd op : 2 januari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Niko : Videobuitenpost
Niko
Videobuitenpost
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=8 and a.id not in (7069)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=8 and a.id not in (7069) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
1 2 3 ... 6 volgende >>
  • PIR bewegingsdetector
    De Passief InfraRood detector (PIR) is een ruimtelijk werkende detector. Door een aantal gordijnvelden wordt beweging van warmte in een gang of ruimte gesignaleerd. De vorm en maximale afstand van detectie verschilt per ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be