word fan

nieuws

Ook Philips lanceert docking stations voor iPhone 5

Met de drie luidsprekerdocks speelt Philips in op de nieuwe Apple-smartphone. De toestellen blinken uit door hun compact design, maar moeten toch een rijk geluid produceren.

Door de groeiende populariteit van Bluetooth-luidsprekers, NFC, Wi-Fi Direct en AirPlay, dachten we allemaal dat de tijd van de docking stations stilaan achter ons lag. Dat was echter buiten Apple gerekend, dat met de komst van de iPhone 5, uitgerust met de nieuwe Lightning-connector, een nieuwe boost gaf aan luidsprekers met een fysieke connector. Eerder kwamen JBL en Bose al op de proppen met een Lightning-docking, en nu sluit Philips zich daarbij aan.

De nieuwe reeks zal uit drie toestellen bestaan:

De Bedroom Docking Speaker (DS1155) krijgt een 360°-design voor een geluid dat alle kanten uit gestuurd wordt. Dat moet helpen om een voller geluid te bekomen. De tijdsweergave van de luidspreker wordt automatisch gesynchroniseerd met de klok van je iPhone. Aan de achterzijde vind je een USB-poort, waardoor je een tweede mobiel toestel kan opladen.

De Room to Room Docking Speaker (DS3205) is een klein toestel dat je zo in de keuken, badkamer of woonkamer kan plaatsen. Het is uitgerust met hoogwaardige neodymium speakers voor een uitstekende bas en een uitgebalanceerd geluid.

Voor de fans van mobiliteit is er de Portable Docking Speaker (DS7580). Het apparaat is compact en fijn genoeg om in je tas te passen, maar beschikt wel over de wOOx-technologie van Philips die zorgt voor een diepe bas. Dankzij de ingebouwde batterij gaat het toestel zo’n acht uur mee en kan je overal van je favoriete muziek genieten.

De Bedroom Docking Speaker en de Room to Room Docking Speaker mag je begin januari 2013 in de winkels verwachten, voor de Portable Docking Speaker wordt het wachten tot maart 2013.

DS1155 < € 79,99
DS3205 < € 89,99
DS7580 < € 129,99
Meer nieuwigheden:
PHILIPS
docking station
Gepubliceerd op : 21 december 2012 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (7065)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (7065) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
Lancering cuizine.be
  • Dolby
    Systeem voor ruisonderdrukking in audio-apparatuur volgens de specificaties van Dolby Laboratories, Inc.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF