word fan

nieuws

Nuance bekroont DS-7000 dictafoon van Olympus

Het professionele dicteersysteem kreeg de stempel ‘Maximale nauwkeurigheid’ mee van de softwareontwikkelaar. Het is daarmee de eerste professionele digitale voicerecorder die deze onderscheiding in ontvangst mag nemen.


Nuance bekroont DS-7000 dictafoon van Olympus
Het DS-7000 systeem is het topmodel binnen de nieuwe DS-lijn van Olympus, dat zich specifiek op de professionele gebruiker richt. Het toestel is dan ook geschikt voor de Dragon NaturallySpeaking-software, een spraakherkenningssysteem dat het manueel uittikken van gesproken tekst (deels) overbodig maakt. Het programma werd ontwikkeld door Nuance, marktleider op het vlak van software voor spraakherkenning. Dat bedrijf bekroonde de DS-7000 nu met 5 zogeheten Draken, die een waardemeting van ‘Maximale nauwkeurigheid’ voorstellen. Het toestel is daarmee de eerste professionele dictafoon die deze certificatie kreeg.

De combinatie van de Dragon NaturallySpeaking met het Olympus Dictation Management System (ODMS) biedt een handige manier om tijd en moeite te besparen: je kan immers kiezen voor een volledige traditionele transcriptie waarbij de gesproken tekst manueel uitgetikt wordt door jezelf of een secretaresse, ofwel opteer je voor een volledig automatische overzetting, ofwel ga je voor iets tussenin.

Om ervoor te zorgen dat je opgenomen geluid van een goed verstaanbare en heldere kwaliteit is, rustte Olympus de DS-7000 uit met een 10 mm-microfoon. Daarnaast kan je je bestanden snel automatische overbrengen via een lokaal LAN-netwerk, via e-mail versturen of opslaan op de meegeleverde SD-kaart. Bovendien kan je deze dictafoon ook aansluiten op een docking station, waarmee de batterij opgeladen wordt en de dictaten naar je pc overgedragen worden.

Onderstaande prijs bevat het hele pakket met DS-7000 systeem, docking station en OMDS-software. De prijs is exclusief btw.

DS-7000 < € 499
Meer nieuwigheden:
OLYMPUS
dictafoon
Gepubliceerd op : 13 augustus 2012 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=5 and a.id not in (6831)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=5 and a.id not in (6831) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in telecom / office

meer nieuws in telecom / office
Lancering cuizine.be
  • Voice Over IP
    Met deze standaard is het mogelijk te telefoneren via het internet. De spraak wordt omgezet in data, die dan verstuurd worden op basis van het IP (Internet Protocol).
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF