word fan

nieuws

Olympus lanceert dictafoon voor professioneel gebruik

De DS-2500 moet dicteren op kantoor efficiënter maken dankzij een uitstekende opnamekwaliteit en uitgebreide bewerkingsfuncties.


Olympus lanceert dictafoon voor professioneel gebruik




Met deze nieuwe dictafoon richt Olympus zich vooral op de zakelijke gebruiker die nood heeft aan een dicteerapparaat dat niet enkel overzichtelijk is in gebruik, maar ook voldoende bewerkingsprogramma’s biedt.

Geluid opnemen moet met de DS-2500 gemakkelijker gaan dan ooit dankzij de gebruiksvriendelijke plaatsing van de toetsen. Zo zitten de knoppen die je het meest gebruikt, zoals de opname- en stopknop, aan de zijkant van het toestel, zodat je heel snel deze functies kan bedienen. De overige knoppen zitten aan de voorzijde, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn met de duim en waardoor je het apparaat met één hand volledig kan bedienen. De DS-2500 is tevens voorzien van een helder scherm met witte led-backlight, zodat je ook in het donker een duidelijk leesbaar overzicht van je functies en je menu’s krijgt.

De DS-2500 moet daarnaast een goede geluidskwaliteit bieden en slaat opgenomen audio op in het DSS Pro-formaat, dat speciaal ontwikkeld werd voor professionele spraakopnames. Bovendien beschikt het apparaat over verschillende opties om je opgenomen geluid te bewerken. Zo kan je dictaten invoegen, toevoegen, overschrijven en gedeeltelijk wissen. Belangrijke passages kan je aanduiden met indexmarkeringen, zodat je bij het uitschrijven de meest relevante informatie gemakkelijk kan terugvinden. Bovendien kan je de gevoeligheid van de microfoon naar eigen voorkeur instellen.

Deze Olympus-dictafoon is compatibel met zowel Mac als Windows en wordt geleverd met een SD-kaart van 2 GB. Voor extra geheugen kan je van meerdere SD-kaartjes gebruikmaken. De batterijen van de DS-2500 kan je via een USB-kabel eenvoudig opladen.

DS-2500 < € 299
Meer nieuwigheden:
OLYMPUS
dictafoon
Gepubliceerd op : 27 mei 2012 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=5 and a.id not in (6718)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=5 and a.id not in (6718) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in telecom / office

meer nieuws in telecom / office
Lancering cuizine.be
  • Faxklasse
    Standaards voor de verzending van faxberichten worden ingesteld als klassen. Bij Klasse I en II zijn overdrachtsnelheden mogelijk van 2400 tot 9600 bps.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF