word fan

nieuws

Altijd je labels bij de hand met de mobiele printers van Brady

Met de lancering van de BMP51 en BMP53 labelprinters biedt Brady een oplossing om snel en gemakkelijk je labels af te drukken. Bovendien kan je dankzij de nieuwe Mobile Software-app je labels overal bewerken.


Altijd je labels bij de hand met de mobiele printers van Brady
Brady brengt met de BMP51 en de BMP53 twee nieuwe labelprinters op de markt. De BMP51 is voorzien van een volledig QWERTY-toetsenbord om snel je labels op te stellen en aan te passen. Bovendien krijg je dankzij het lcd-schermpje een overzichtelijk beeld van de wijzigingen die je doorvoert en hoe het label er uiteindelijk zal uitzien. Dit apparaat kan als stand-alone printer gebruikt worden of op een computer aangesloten worden door middel van een USB-kabel.

Het BMP53-toestel heeft geen scherm of toetsenbord, maar ondersteunt verder dezelfde functies als de BMP51. Beide apparaten zijn ook uitgerust met een magneet, zodat je die op elk metalen oppervlak kan bevestigen, zoals deuren, panelen of ladders. Op die manier hou je de printer altijd dichtbij zonder die vast te hoeven houden.

Beide apparaten beschikken ook over een nieuw cartridge-ontwerp waarbij zowel het labelmateriaal als het lint in de cartridge verwerkt zit, wat het gebruiksgemak verhoogt. De ingebouwde Smart Cell-technologie in de cartridges zorgt er voor dat de printer precies weet hoe het label moet worden opgemaakt. Beide printers bevatten bovendien een duurzame snijder die een lange levensduur moet garanderen en een hoge snelheidsprinter die aan 25,4 mm per seconde afdrukt.

De BMP53 en BMP51 blinken bovendien uit in connectiviteit: je kan ze niet enkel via een USB- of ethernet-kabel aansluiten op je pc, maar het apparaat kan ook opgenomen worden in een WiFi-netwerk. Via je computer kan je dan gebruikmaken van de LabelMark-software om labels te ontwerpen, te bewerken en af te drukken.

Tegelijk lanceert Brady ook de Brady Mobile App voor Android-toestellen. Dankzij deze applicatie kan je ook via je smartphone labels maken, om ze dan via Bluetooth naar de printer te verzenden. Deze functie is heel handig voor als je on-the-job een label wilt afdrukken en niet meteen een computer bij de hand hebt. De applicatie bevat heel wat ingebouwde barcodes, symbolen en pictogrammen. Bovendien is het mogelijk om data uit Microsoft Excel-bestanden te importeren om in je labels te gebruiken. Deze applicatie is daarnaast volledig gratis en kan je hier downloaden.

Onderstaande prijzen zijn prijzen zonder Service Plan. De Labelmark-software zit wel in het pakket inbegrepen.

BMP51 < € 595
BMP53 < € 550
Meer nieuwigheden:
labelprinter
Gepubliceerd op : 6 januari 2012 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (6355)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (6355) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in installatie

meer nieuws in installatie
Lancering cuizine.be
NIEUWSBRIEF